Bra spelföretag för betting

Några av de bästa bettingsajterna är baserade på Malta och detta är både för företagens och spelarnas fördel. Som spelare i Sverige får du tillgång till skattefria vinster när du spelar på nätet men bara om spelsajten är licensierad och registrerad inom EU. Många populära bettingsajter har därför valt att etablera sig inom EU och exempel på dessa är Betsson och Unibet. Dessa två jättar har ett enormt spelutbud, särskilt när det gäller betting och odds. Du kan spela på det mesta hos dessa två, framförallt när det kommer till sporter. Här hittar du allt från populära fotbollsligor som Champions League till mer udda sporter som e-sport.

Hur hittar jag bettingsajter?

Om du vill söka fram sajterna på egen hand finns det många olika sätt. Enklast är att använda en sökmotor som Google, Yahoo eller Bing. Då kan du specificera sökorden för att få fram exakta resultat, vilket i sin tur leder till många olika spelsajter att läsa om. Du kan även hitta jämförelsesajter på detta sätt och då får du en tydligare överblick om sajten i fråga. Du ser de olika bonusarna som erbjuds och du kan även jämföra sajterna mot varandra. Utöver detta kan du även läsa recensioner av bettingsajter och detta ger dig en helhetsbild av spelbolaget.

Sammanfattning

Några av de bästa spelsajterna för betting är de stora och välkända namnen som Betfair, Bet365, Betsson och Unibet. Utöver dessa finns det såklart flera andra. Om du vill hålla dig på den säkra sidan bör du alltid spela på en sajt som har en spellicens inom EU, detta för att garantera skattefria vinster men även för att du alltid kan känna dig trygg som kund hos en väletablerad och populär spelportal. Många av de större bettingsajterna erbjuder även casinospel och mycket annat att underhålla spelarna med. De kallas ofta för spelportaler på grund av att utbudet är så pass stort.